De recensies van onze klanten.

Door onze jarenlange ervaring en constante kwaliteit hebben wij veel vaste klanten waar wij trots op zijn en die wij waarderen!

Gemiddelde beoordeling van onze klanten:
Recensies
4,5 rating based on 12.345 ratings
Gemmidelde rating : 4.5 uit 5 gebasseerd op 19 reviews.

Laatste beoordelingen:

★★★★★
Gister voor 25 personen indonesisch catering laten komen… Rijsttafel Deluxe. Het was werkelijk GE-WEL-DIG! Zéér betaalbaar, maar vooral ontzettend goed & lekker eten!
- Suzanne

★★★★☆
Leuke bediening, alles werd netjes in- en uitgeruimd en geen vuile vaat voor ons! We kregen veel complimenten van de gasten. Mijn feest was compleet. En wij hebben stiekem nog voorraad in de diepvries.
- Yvone van Dijk

★★★★★
Authentiek eten met goede kruiden. Vooral de verse groenten vind ik altijd erg lekker!
- Yusuf

★★★☆☆
prima gegeten, alles warm en snel bezorgd. goed van smaak. vers, met peteh bonen in groentengerechten voor bijzondere smaak!
- Anoniem

★★★★★
Een geweldige culinaire ervaring die ook nog eens betaalbaar is! Hartelijk dank nog voor jullie fantastische catering, en het overheerlijke Indonesische eten! Terima kassi banjak.
- Marthin Djelau.

★★★★★
Catering voor 100 personen en alleen maar positieve reacties ontvangen! Onze complimenten en heel erg bedankt!
- BuyBay

★★★★★
Wij hebben voor de 3de keer de Catering besteld... Voor 20 personen. Voor de 3 keer een super lekker buffet gekregen van Indonesiaindah uit Aalsmeer... En nog veel meer lof van onze gasten... Die vonden het eten alle 20 personen SUPER LEKKER... Tot volgend jaar weer..... Diana & Martin van Rooijen-Schifferling
- Diana & Martin van Rooijen-Schifferling

★★★★★
Voor de 2e keer catering voor 50 personen laten komen. Weer heerlijk gegeten, ruim voldoende eten en goed verzorgd. Volgende keer zeker weer.
- Hugo

★★★★★
Afgelopen zaterdag hebben wij met 50 man genoten van een heerlijk rijsttafel. Al bij binnenkomst rook het geweldig lekker. Iedereen was onder de indruk. Super service, alles op tijd klaargezet en weer opgehaald. Wij hebben ook ruim voldoende om binnenkort met wat buren weer van het heerlijke eten te genieten.
- René

★☆☆☆☆
Achteruit gegaan. Wij kregen niet de kwaliteit die we gewend zijn. De smoor was erg taai, en in de tempeh zaten meerdere haren. Heel jammer
- Charlotte

★★★★★
Afgelopen Kerst 2017 een uitgebreid catering (Rijsttafel) voor 65 personen. Het was tot in de puntjes verzorgd.Heerlijke gerechten warm opgediend. Snel klaar gezet en na afloop alle (lege) schalen weer meegenomen. Goede service van Indonesia Indah. Hele leuke reacties en complimenten hiervoor gekregen. Dank hiervoor!
- Joan ( UvA )

★★★★★
In één woord: GEWELDIG!!!! Wat een kwaliteit, smaak en service. Ik ga jullie aan iedereen aanbevelen. Dank voor de Super-service, het geweldige eten, en de vriendelijkheid! Al mijn gasten waren onder de indruk van de kwaliteit van jullie eten!! Chapeau!!
- Ronald ter Heegde

★★★★★
Voor 45 personen eten besteld, iedereen was dik tevreden.
- Fam Beijaard

★★★★★
Precies wat je wilt
- Gust

★★★★★
Fantastisch authentiek Indisch eten voor een zeer betaalbare prijs. Catering besteld voor 35 personen en er was meer dan genoeg over, hoewel sommigen zelfs 3x opgeschept hadden. Iedereen Vond t erg lekker en wilde graag weten wie de catering verzorgd had.
- Roger

★★★★★
HEERLIJK!! We hadden een feest met 38 personen. Iedereen vond het super lekker. Alles was warm. 1 klein minpuntje: Nasi en Bami kan ook beter op een brandertje, want dit koelde snel af. Verder Chapeau!!
- T. Ruighaver

★★★★★
Op 17-10-2019 een buffet voor 30 personen verzorgd. Was heerlijk en goed verzorgd. Vriendelijke bediening en uitleg gerechten. Top!!
- Jan

Ketstborrel

★★★★☆
Catering voor 90 personen. Eten was goed. Ook was er nagedacht over bakjes om de restjes in op te bergen. Ze waren wel door omstandigheden een half uur verlaat maar daar hadden wij gelukkig zelf rekening mee gehouden.
- Lucia Spadaro

Super de sup

★★★★★
2e kerstdag catering van Indah. Voortreffelijk, echt Indisch, voor herhaling vatbaar.
- Fam leurink IJsselmuiden