Over ons

Indonesia Indah is de ervaren en betaalbare cateraar in de omgeving van Amsterdam. Wij bieden al sinds 2006 cateringservice aan heel Nederland! Naast catering hebben wij twee afhaal vestigingen waar u altijd welkom bent om voor te proeven!

Ervaren cateraar!

Sinds jaar en dag voorzien wij diverse stichtingen (zoals Pelita, Kampulan Amstelveen/Amersfoort/Den Haag/Utrecht/Zaandam/Beijerland/Almelo, Kumpulan indo-indo, Kumpulan Ambon & Maluku), verenigingen en de veteranen op de jaarlijkse herdenking, van heerlijke hapjes en een warme maaltijd. Onze vaste klanten zijn o.a. E&Y, AMC, KLM, UU, Uva, Hogeschool Amsterdam, Politie regio Amsterdam en Marechaussee Amsterdam

Cateringmenu
Indonesische gerechten, catering, afhaal

Indonesia Indah biedt Indische catering aan vanaf 10 personen

Bent u op zoek naar hét adres voor bedrijfscatering met de lekkerste gerechten uit de authentieke Indonesische keuken? Wij zijn ervaren cateraars gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfscatering op locatie door heel Nederland! Of het nu voor één of 1000 personen is, voor iedereen is er een buffet op maat, met of zonder gedecoreerde kramen, bediening, servies of nostalgische muziek, maar altijd voor de juiste prijs.

Indonesische gerechten, catering, afhaal

Betaalbare cateraar

Indonesia Indah is de betaalbare cateraar in de omgeving van Amsterdam, Amersfoort, Amstelveen, Bussum, Diemen, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Huizen, Heemstede, Hoofddorp, Laren, Utrecht, Rotterdam, Zwolle als het gaat om Indische buffet, Indonesische buffet, bedrijfs catering, Indische catering, Indonesische rijsttafel, Indische rijsttafel, thuis catering,bedrijfs catering, indo catering en alle andere gelegenheden!

Samenstellen