Indonesische Catering in Apeldoorn

Ook in Apeldoorn verzorgen wij Indonesische catering

In heel Nederland serveren wij de Indonesische keuken. Dus ook in Apeldoorn en omstreken! Maak nu een keuze uit onze menu’s, bestel online en geniet van onze uitgebreide Indonesische buffetten. Klik hier voor de uitgebreide mogelijkheden. Via onze website maakt u een keuze uit onze Indonesische buffet-menu’s. Of u vraagt een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u ons bereiken via mail en telefoon: 0297 – 368 555.

Een Indonesisch buffet zoals u dat wilt

Onze Indonesische catering brengt u de lekkerste gerechten en de beste service. Wij verzorgen niet alleen het Indonesisch buffet maar ook zaken als aankleding tot aan zelfs de afwas.
Zo kunt u zich richten op uw gasten zonder zich bezig te hoeven houden met de verzorging van het Indonesisch buffet. Indonesia Indah staat dan ook voor complete Indonesische catering op het hoogste niveau.
Wij maken het u gemakkelijk: bestel vanuit uw stoel op onze website uw Indonesische buffet-menu’s. Wacht niet en verzeker u van onze Indonesische catering. Vele tevreden mensen gingen u voor!

Indische gerechten, catering, afhaal

Exotische lekkernijen uit Indonesië

Ons Indonesisch buffet staat bekend om haar vers bereide gerechten met een geweldige smaak. Echte Indonesische lekkernijen zoals Daging Bali en Ajam Asam Manis bereiden wij ter plekke met verse ingrediënten.
Maak nu uw keuze uit onze vele verschillende Indonesische buffet-menu’s of vraag hier een offerte aan.
Voor vragen: Mail of bel ons: 0297 – 368 555.

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Voordelige Indonesische buffet-menu’s

Ondanks de hoge kwaliteit van onze gerechten is Indonesia Indah niet duur: al vanaf 8,50 euro per gast brengen wij u onze Indonesische Catering. Klik hier voor de prijslijst. Sttel meteen vanaf onze website handig uw Indonesische hier samen of vraag hier een offerte aan.
Wij zien u graag in Apeldoorn! Eet smakelijk: selamat makan!