Indonesische Catering in Almere

Indonesische catering, overal in Nederland

Topkwaliteit Indonesische catering voor een goede prijs: daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk feest, iedere receptie of ander evenement bieden wij een Indonesisch buffet op maat. Ook in Almere.
Stel uw menu hier samen. Klik hier om een offerte met uitgebreide mogelijkheden aan te vragen.

Een Indonesische buffet is bij ons in goede handen

Wij doen alles om uw feest te laten slagen. U hoeft alleen de gerechten te kiezen en wij zorgen voor een onvergetelijk Indonesisch buffet. Bestel veilig en snel via onze website.
Wilt u advies op maat? Wij staan u graag te woord via 0297 – 368 555 of email. Of kom langs op één van onze vestigingen, waar u ook gerechten voor kunt proeven.

Indische gerechten, catering, afhaal

Indonesische catering met topsaté

Wij staan bekend om onze lekkere saté. Maar welk Indonesisch buffet-menu u ook besluit te kiezen: wij staan garant voor de goede smaak ervan. Maak nu een keuze uit één van de Indonesische buffet-menu’s of vraag een offerte aan. Voor advies op maat kunt u ons mailen of bellen: 0297 – 368 555. Indonesia Indah staat voor Indonesische catering op niveau, ook in Almere!

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Voordelige Indonesische buffet-menu’s

Een goede prijs is belangrijk, daarvan zijn wij ons bewust. Indonesia Indah biedt daarom al een compleet Indonesisch buffet-menu vanaf 8,50 euro per gast. Ook in Almere, compleet verzorgd naar uw wensen. Vraag hier een offerte aan of stel uw eigen Indonesische buffet-menu’s hier samen.
Tot ziens en eet smakelijk: selamat makan!