Indonesische Catering in Zwolle

Kies voor Indonesische catering in Zwolle

Indonesia Indah staat bekend om haar topkwaliteit Indonesische catering. Die bezorgen wij door heel Nederland, dus ook in Zwolle. Wij zijn graag van de partij op uw feest of ander evenement om een heerlijk Indonesisch buffet te serveren!
Stel hier helemaal volgens uw eigen ideeën een Indonesisch buffet-menu samen. Of kies er meerdere; alles is mogelijk! Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ons bellen op 0297 – 368 555. Of stuur ons een mail met uw vraag. Indonesia Indah is u graag van dienst.

Uw Indonesische catering in goede handen

Tijdens het evenement dat u organiseert wilt u de handen natuurlijk vrij hebben om u volop te kunnen richten op uw gasten. Bij Indonesia Indah werkt daaraan mee want wij nemen graag bijzaken uit uw handen. Of het nu extra aankleding is, de afwas of extra servies: wij regelen het graag. Vraag hier een offerte aan. De klant is koning!

Samenstellen
Indische gerechten, catering, afhaal

Ter plekke vers bereid, wat lekker!

Ons Indonesisch buffet wordt vers bereid en smaakt echt naar de Oosterse keuken.
Klik hier om helemaal volgens eigen wens uw Indonesische buffet-menu’s samen te stellen. Of vraag hier een uitgebreide offerte aan. U kunt direct en veilig uw bestelling via onze website plaatsen.
Voor vragen mail of bel ons (0297 – 368 555).

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Niet te duur

Onze Indonesische catering is van de hoogste kwaliteit, zowel op het gebied van de gerechten als de service. Maar toch betaalt u bij ons niet teveel. Zo’n voordelig geprijsd Indonesisch buffet-menu heeft u per gast al vanaf 8,50 euro! Vraag hier nu een offerte aan of stel hier uw menu samen.
Eet smakelijk: selamat makan! Tot ziens in Zwolle!

Cateringmenu