Indonesische Catering in Utrecht

Een compleet verzorgd Indonesisch buffet in Utrecht

Indonesia Indah serveert de Indonesische keuken door heel Nederland. Ook in Utrecht doen wij dit graag. Of het nu op een receptie is of op een festival, wij bieden heerlijke Indonesische buffet-menu’s aan, waar en hoe u dat wilt. Dus wacht niet en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij bedien(d)en vele tevreden klanten.

Zorgeloos genieten van Indonesische catering

Kies uit onze Indonesische buffet-menu’s en laat de rest aan ons over. Of bespreek andere opties voor uw Indonesisch buffet met ons om de catering uw eigen tintje te geven. Een offerte vraagt u hier aan.
Wij geven altijd graag advies. Vooraf proeven kan natuurlijk ook, op één van onze vestigingen.

Samenstellen
Indische gerechten, catering, afhaal

Smul van een Indonesisch buffet

Onze Indonesische buffetten bestaat uit lekkernijen als Bami Goreng, Toemisan Sajoer en Sajoer Lodeh. Maar dat is slechts een kleine greep uit onze zeer uitgebreide menukaart. Bekijk nu de Indonesische buffet-menu’s en vraag snel een offerte aan. Ook geven wij graag advies: 0297 – 368 555.

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Topkwaliteit Indonesische catering voor weinig geld

Indonesische catering hoeft niet duur te zijn. Kijk maar naar onze prijzen en vraag zonder verplichting een offerte aan. Wij serveren al buffet-menu’s vanaf 8,50 euro per persoon, ook in Utrecht en omgeving. U kunt ons ook telefonisch bereiken, op 0297 – 368 555.
Tot ziens en eet smakelijk: selamat makan!

Cateringmenu