Indonesische Catering in Tilburg

Wij verzorgen Indonesische buffetten door heel Nederland

Indonesia Indah serveert de Indonesische keuken op elke plek in Nederland. Op uw feest, evenement, festival of andere gelegenheid. Ook in Tilburg.
Wij verzorgen complete Indonesische catering op maat, zoals u het wenst en voor een goede prijs. U kunt via deze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Bekijk hier een lijst van vaste en tevreden klanten. Wilt u advies, bel of mailons dan.

Indonesische catering zonder stress

Laat de rompslomp aan ons over; u hoeft alleen de menu’s te kiezen en wij zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is. Wilt u zelf uw Indonesische catering-menu samen stellen dan kan dat natuurlijk ook. Vraag daarvoor hier een offerte aan.
Voor advies belt u naar 0297 – 368 555 of stuurt u ons een mail. Indien u wilt proeven hoe goed onze Indonesische gerechten smaken bent u welkom op één van onze vestigingen.

Samenstellen
Indische gerechten, catering, afhaal

Een Indonesisch buffet vol smaak

Wij zijn gespecialiseerd in heerlijke Indonesische gerechten zoals de bekende saté of Toemisan Sajoer. Wat u ook kiest: u kunt ervan uitgaan dat het heerlijk zal smaken. Kies hier uit onze buffet-menu’s en vraag een offerte aan. Voor advies kunt u ons mailen of bellen op 0297 – 368 555.

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Voordelige Indonesische catering

Indonesische catering is bij ons in goede handen. Wij staan voor de hoogste kwaliteit maar vinden het ook belangrijk dat u niet teveel betaalt. Vandaar dat u al een menu heeft voor 8,50 euro per gast. Neem een kijkje in onze uitgebreide menu-opties en plaats uw bestelling of vraag online een offerte aan. Wij serveren onze lekkernijen graag voor u in Tilburg.
Tot ziens en eet smakelijk: selamat makan!

Cateringmenu