Indonesische Catering in Haarlem

Ook in Haarlem brengen wij u de beste Indonesische catering

Indonesia Indah brengt haar heerlijke Indonesische buffet graag naar u. Dat doen wij door heel Nederland, ook in Haarlem. Kies op onze website uit de Indonesische buffet-menu’s, bestel meteen en ervaar de Oosterse keuken bij u thuis, op uw evenement of waar dan ook in Haarlem en omgeving. Klik hier om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen zijn wij te bereiken via mail en telefoon: 0297 – 368 555.

Een Indonesisch buffet volgens uw wensen

Wij staan voor klantvriendelijkheid, goede service en vooral lekker eten. De Indonesische keuken is uitgebreid dus kunt u bij ons kiezen uit een waaier aan gerechten. Klik hier om de Indonesische buffet-menu’s te bekijken en uw keuze te maken. Wij hebben vele tevreden klanten.

Samenstellen
Indische gerechten, catering, afhaal

Heerlijke Indonesische catering

Houdt u van Indonesische gerechten dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan bekend om onze saté, maar als u een kijkje neemt in onze lijst ziet u dat wij een afwisselend Indonesisch buffet met vele mogelijkheden aanbieden.
U hoeft alleen maar uw wensen door te geven via onze website dan doen wij de rest. Precies zoals u het wilt, met of zonder sfeer-aankleding. En natuurlijk doen wij doen de afwas voor u.
Voor vragen mail ons of bel naar 0297 – 368 555.

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Veel voordeel

Voor ons heerlijk Indonesisch buffet betaalt u zeker niet teveel: al vanaf 8,50 per persoon kunt u van onze Indonesische catering gebruik maken. Dus wacht niet en maak uw keuze via onze website of vraag een offerte aan.
Wij serveren ons Indonesisch buffet graag voor u in Haarlem. Eet smakelijk: selamat makan!

Cateringmenu