Indonesische Catering in Eindhoven

Compleet verzorgde Indonesische buffetten op elke plek in Nederland

Indonesia Indah brengt de Indonesische keuken naar u, door het hele land. Ook in Eindhoven kunt u dus genieten van onze Indonesische catering. Op elke soort bijeenkomst kunnen wij Indonesisch buffeten verzorgen. Dit doen wij op maat, op de manier die u wilt. Vraag snel en zonder verplichting een offerte aan of check onze buffet-menu’s! Velen gingen u voor.

Geen stress met onze Indonesische catering

U kiest de menu’s, wij doen de rest. Of het nu gaat om de bereiding, het servies of de sfeer-aankleding: wij regelen het, precies zoals u het wilt. Wilt u alle opties rustig bespreken, dan staan wij klaar voor advies over uw Indonesisch buffet. Vraag hier een offerte aan. Vooraf proeven is mogelijk op één van onze vestigingen. U kunt ook telefonisch onze Indonesische buffetten bestellen: 0297 – 368 555. Wij staan voor u klaar!

Samenstellen
Indische gerechten, catering, afhaal

Ons smaakvol Indonesisch buffet

Elk Indonesisch buffet dat wij serveren heeft lekkernijen als Nasi Koening en Daging Bali. Maar natuurlijk ook de overheerlijke saté waar wij bekend om staan. Bekijk hier onze buffet-menu’s en vraag meteen een offerteaan. Voor vrijblijvend advies kunt u ons mailen of bellen op 0297 – 368 555

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Indonesische catering voor een goede prijs

Indonesische catering van topkwaliteit met een top-prijs. Dat krijgt u bij Indonesia Indah. Vraag hier een offerte aan. Complete Indonesische buffet-menu’s verzorgen wij al vanaf 8,50 euro pp, ook in Eindhoven. Dus wacht niet en reserveer uw culinair feest nu!
Tot ziens en eet smakelijk: selamat makan!

Cateringmenu