Indonesische Catering in Den Haag

Wij serveren Indonesische buffetten door heel Nederland

Indonesische catering waar u dat wilt. Daar staat Indonesia Indah voor. Niet alleen in Den Haag, maar ook in de rest van Nederland. Of het nu op uw trouwfeest is of voor een andere gelegenheid. Dus bent u benieuwd naar ons authentieke Indonesisch buffet? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Vrijblijvend advies over onze Indonesische catering

Wij maken het u gemakkkelijk: u kunt kiezen uit één van onze zorgvuldig samengestelde Indonesische buffet-menu’s en de rest (van een goede ambiance tot de afwas) verzorgen wij voor u. Zo uitgebreid of bescheiden als u dat wilt.
Natuurlijk kunt u uw menu’s ook helemaal zelf samenstellen. De keuze is aan u.
Voor advies of vooraf proeven kunt u ons bellen, mailen of langskomen in één van onze vestigingen. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Samenstellen
Indische gerechten, catering, afhaal

Heerlijk smullen van een echt Indonesisch buffet

Op onze Indonesische menu-kaar staan gerechten als Nasi Goreng, Daging Smoor en Ajam Asam Manis. Maar ook heerlijke Indonesische groente-gerechten zoals Sambal Goreng Tempé horen bij een Indonesisch buffet. Bekijk nu de Indonesische buffet-menu’s of vraag snel een offerte aan. Of bel ons: 0297 – 368 555.

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Een goede prijs

U wilt graag Indonesische catering voor uw feest maar niet teveel geld uitgeven. Dat kan, want Indonesia Indah serveert al buffet-menu’s vanaf 8,50 euro per persoon! Ook in Den Haag. Hier staat een overzicht van onze buffet-menu’s en prijzen. Vraag een stel-samen aan of bel ons voor advies, op 0297 – 368 555.
Tot ziens en eet smakelijk: selamat makan!

Cateringmenu