Indonesische Catering in Amersfoort

Indonesische catering is ook mogelijk in Amersfoort!

Indonesia Indah bezorgt haar heerlijke Indonesische buffet door het hele land. Zo ook in Amersfoort. Kies hier uit onze Indonesische buffet-menu’s, bestel op onze klantvriendelijke website en geniet van heerlijke Indonesische catering op uw feest of andere gelegenheid. Klik hier voor de mogelijkheden. Of vraag een offerte bij ons aan. Voor vragen kunt u ons bereiken via mail en telefoon: 0297 – 368 555.

Een Indonesisch buffet met een glimlach

Wij staan voor klantvriendelijkheid, service en natuurlijk voor al het goede dat de Indonesische keuken biedt. Kies op onze website uit een waaier aan gerechten. Klik hier om de prijzen in te zien. U zult zien dat onze Indonesische catering voordelig geprijsd is. Wij hebben dan ook veel tevreden klanten mogen bedienen.

Samenstellen
Indische gerechten, catering, afhaal

Maak het uzelf gemakkelijk met onze Indonesische catering

Bij Indonesische catering denkt men al snel aan gerechten zoals saté, maar wij hebben uiteraard nog veel meer te bieden. Namelijk een Indonesisch buffet met vele mogelijkheden.
U hoeft alleen maar uw keuze uit onze Indonesische buffet-menu’s door te geven. Dat kan hier. Bijzaken zoals de aankleding en de afwas nemen wij u graag uit handen.
Voor vragen mail ons of bel naar 0297 – 368 555.

Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal
Indische gerechten, Indonesisch catering, afhaal

Niet duur

Wij bieden onze Indonesische buffet-menu’s aan vanaf 8,50 per persoon. Maak nu uw keuze op onze website of vraag een hier aan.
Eet smakelijk: selamat makan!

Cateringmenu