Hoe werkt het?

Per bestelling/levering heeft u de mogelijkheid om uitsluitend uit één Menu te kiezen.

U heeft de mogelijkheid om uw Indonesische catering naar eigen wens samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende basisgerechten, vleesgerechten, groentengerechten en bijgerechten.Indien nodig denken wij graag met u mee. U kunt hiervoor hier vrijblijvend de offerte / bestelling invullen.

U kunt tijdens het bestellen uw speciale wensen doorgeven met betrekking tot uw keuze, bijvoorbeeld: speciaal dieet, vegetarisch, allergieën, etc

STEL SAMEN

Om het voor u nog makkelijker te maken bieden wij de mogelijkheid om bemand de maaltijd te serveren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het huren van borden en bestek.

Wilt u liever de gerechten voorproeven voordat u een bestelling doet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken bij één van onze winkels.

Het is mogelijk om uw catering thuis of op locatie te laten bezorgen.

Op de dag zelf worden al uw gerechten vers bereid.

Wij leveren dit zoals met u afgesproken thuis of op locatie in shaving dishes (warmhoudschalen). Bij aankomst wordt het Indisch buffet voor u opgesteld en informeren wij u over hoe wij het buffet presenteren.

Na afloop worden alle benodigdheden (ongewassen) door ons opgehaald.

Indonesia Indah biedt Indische catering aan vanaf 10 personen

Er zijn vier verschillende menu’s waar uit u kunt kiezen, namelijk: Menu Rames, Menu Indah, Menu Indah Speciaal en Menu Rijsttafel Indah. Voor meer informatie kunt uw klikken op Cateringmenu.

Proeven

Wilt u liever de gerechten voorproeven voordat u een bestelling doet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken bij één van onze winkels.

Zelf Samenstellen

U heeft de mogelijkheid om uw Indonesische catering naar eigen wens samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende basisgerechten, vleesgerechten, groentengerechten en bijgerechten. Indien nodig denken wij graag met u mee.

Extra Services

Om het voor u nog makkelijker te maken bieden wij de mogelijkheid om bemand de maaltijd te serveren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het huren van borden en bestek.

Tegen een meerprijs kunnen wij de Indische catering verzorgen met bemanning (€ 45,00-), en ook borden en bestek (€ 1,80 p.p.).

Brengen en Afhalen

Bij aankomst wordt het buffet voor u opgesteld en informeren wij u over de presentatie van het buffet. Na afloop worden alle benodigdheden door ons opgehaald.