Hoe werkt het?

Per bestelling/levering heeft u de mogelijkheid om uitsluitend uit één Menu te kiezen.

Indonesia Indah biedt Indische catering aan vanaf 10 personen

Er zijn vier verschillende menu’s waar uit u kunt kiezen, namelijk: Menu Rames, Menu Indah, Menu Indah Speciaal en Menu Rijsttafel Indah. Voor meer informatie kunt uw klikken op Cateringmenu.

Proeven

Wilt u liever de gerechten voorproeven voordat u een bestelling doet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken bij één van onze winkels.

Zelf Samenstellen

U heeft de mogelijkheid om uw Indonesische catering naar eigen wens samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende basisgerechten, vleesgerechten, groentengerechten en bijgerechten. Indien nodig denken wij graag met u mee.

Extra Services

Om het voor u nog makkelijker te maken bieden wij de mogelijkheid om bemand de maaltijd te serveren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het huren van borden en bestek.

Tegen een meerprijs kunnen wij de Indische catering verzorgen met bemanning (€ 45,00-), en ook borden en bestek (€ 1,80 p.p.).

Brengen en Afhalen

Bij aankomst wordt het buffet voor u opgesteld en informeren wij u over de presentatie van het buffet. Na afloop worden alle benodigdheden door ons opgehaald.