Onze Indonesische catering is beschikbaar in heel Nederland!

Indonesia Indah brengt de Indonesische keuken bij u thuis door heel Nederland. Ons enthousiaste en jonge team is perfect uitgerust om elk evenement te laten slagen met een bijzonder Indonesisch buffet.

Professioneel en modern

Wij beschikken over een nieuw wagenpark met moderne apparatuur om uw ideale Indonesische catering te kunnen verzorgen, zodat niets aan het toeval over gelaten wordt. Ons team van jonge medewerkers is professioneel en klantvriendelijk. Zij doen er alles aan om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen en een heerlijk Indonesisch buffet te verzorgen. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

Amsterdam

Woont u in of rond Amsterdam? Dan heeft u geluk want daar bezorgen wij onze authentieke Indonesische gerechten elke dag aan huis met ons eigen scooter-bezorgteam. Bestel een Indonesische rijsttafel of andere heerlijke gerechten vanaf deze website en ons klantvriendelijke team komt het bezorgen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Altijd op tijd en vers bereid, zo uit de pan. Indonesische catering zoals het hoort.

Klantvriendelijkheid staat voorop

Dat is de service waar wij voor staan. We gaan voor niets minder dan het perfecte Indonesische buffet, zelf door u samengesteld vanaf onze website. Proeft u zelf maar eens hoe lekker de Indonesische keuken smaakt en bestel nu vanaf onze website of bel ons op 020- 673 7878. Ook voor vrijblijvend advies staan wij uiteraard altijd klaar. U kunt ons ook mailen.