Catering Informatie 2018-04-13T16:23:25+00:00

Wat is er mogelijk bij Indische catering?

U heeft de mogelijkheid om uw Indonesische catering naar eigen wens samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende basisgerechten, vleesgerechten, groentengerechten en bijgerechten. Indien nodig denken wij graag met u mee.
U kunt hiervoor hier vrijblijvend de offerte invullen of middels telefonisch contact. Wilt u liever zelf de gerechten proeven? Bezoek dan één van onze winkels.

Praktische informatie

Nadat wij de bestelling ontvangen hebben overleggen wij met u wat uw wensen zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw catering thuis of op locatie te laten bezorgen. Om het voor u nog makkelijker te maken bieden wij de mogelijkheid om bemand de maaltijd te serveren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het huren van borden en bestek.

Op de dag zelf worden al uw gerechten vers volgens authentiek recept bereid.

Wij leveren dit zoals met u afgesproken thuis of op locatie in shaving dishes (warmhoudschalen). Bij aankomst wordt het Indisch buffet voor u opgesteld en informeren wij u over hoe wij het buffet presenteren. Na afloop worden alle benodigdheden (ongewassen) door ons opgehaald.

Cateringmenu
Indonesische gerechten, catering, afhaal

Indonesia Indah biedt Indische catering aan vanaf 10 personen

Er zijn vier verschillende menu’s waar uit u kunt kiezen, namelijk: Menu Rames, Menu Indah, Menu Indah Speciaal en Menu Rijsttafel Indah. Voor meer informatie kunt uw klikken op Cateringmenu.

Indonesische gerechten, catering, afhaal

Wij presenteren de gerechten op professionele wijze in savingdishes

Om uw eigen Indische catering samen te stellen kunt u contact opnemen via ons mailadres catering@indonesiaindah.nl. Wij zullen dan een vrijblijvende offerte voor uw Indische catering opstellen.

U kunt natuurlijk ook naar één van onze vestigingen komen om de Indonesische gerechten te proeven. Zo kunt u uw een eigen Indische catering samenstellen.

Samenstellen